Publicerat 2020-08-14 15:00

Fira Polisens dag med oss - den 27 augusti

För tredje året i rad firar vi Polisens Dag.  I år satsar vi bredare och större än någonsin för att uppmärksamma denna dag - Din dag. Vi i polisfacket i region Stockholm har beställt fler munkar än vad som i fjol delades ut i hela landet vid Polisens Dag! Dagen planeras att genomföras med hänsyn till och respekt för folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därmed sagt ska vi försöka leverera fikabröd (munkar) till så många arbetsplatser vi mäktar med. 

 

Denna dag handlar inte "bara" om den diskuterade och bak-/omtalade "munken". Denna dag handlar om en gest, ett tillfälle om året, där vi uppmärksammar det ovärderliga och viktiga arbetet som utförs inom polisen, av poliser, dygnet runt, året om.

 

Från nord till syd och på Gotland… planerar så många som möjligt av oss fackliga att finnas på plats på så många ställen som möjligt.

Planeringen pågår och är ännu inte helt fastslagd, men vi kan avslöja att det t ex inom kv Kronoberg planeras för att bjudas på munkar från alla väderstreck liksom på innergårdens gräsmatta (– trots att det typiskt nog just denna dag ska genomföras "brandlarms-test" i kvarteret).

 

Hoppas på att få se och fira just dig!
Även om vi håller corona-distans!

 

Tina Gustafsson

Gilla sidan:
TIPSA FRAGAwwwpolisforbundet.seLänk till Polistidningen


Krimkassan


Polisveteran
Polisveteranerna i Stockholms län


Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994