Nättidningen som belyser polisernas vardag.
Blåljus - Logotype
Publicerat 2017-10-13 08:30

Missa inte Polisförbundets Pensionsinformation

Som Blåljus berättat har det öppnats nya möjligheter att "leka" med dina pensionspengar. De beslut Du gör idag, kan påverka ditt liv som pensionär. Det finns ganska många parametrar som påverkar din pension, om alla pekar rätt, borde du klara dig, men felbeslut kan medföra ganska stora förluster.

Medlemmarnas väl och ve är något som polisfacket tar på största allvar, så vi vill, med arbetsgivarens medgivande, se till att alla medlemmar i Polisförbundet region Stockholm kan göra välinformerade beslut. Visste du till exempel att varje år du väljer att jobba kvar som polis (mellan 61 och 67 år) kan göra en skillnad i pension på ca 1500:/månad. Livet ut. Å andra sidan får du fler år som pensionär, om du går tidigare, så klart. Det är ett skäl till att arbetsgivaren borde se till att alla poliser trivs på jobbet, så kan han få behålla fler poliser ett tag till...

Det viktiga är att Du väljer själv och vet konsekvenserna av dina beslut! Därför påminner vi om våra pensionsinformationer:

Förbundsområde Syd kommer att ha sitt möte i Västberga polishus den 18 oktober kl 10-12.
Förbundsområde Nord kommer att ha sitt möte den 19 oktober i Tegens hörsal, kl 10-12 ev med videolänk till Sollentuna. 

Dessutom har vi planerat två informationstillfällen den 18 och 19 oktober i sal 200 på Kungsholmen, dit medlemmar i förbundsregion Stockholm är välkomna. De äger rum mellan kl 15 - 17.

Det är pensionsexperten Eddie Olsheimer (bilden) som kommer att bana väg för våra medlemmar i pensionsdjungeln. Eddie har varit och informerat hos oss tidigare och det brukar vara både underhållande och lärorikt. Dessutom brukar Eddie ge möjlighet till frågor från publiken och det finns möjlighet att få efterföljande pensionsrådgivning från Eddie och hans kollegor Eric och Michael Widerström.

Det kan bli fullsmockat, så kom i tid till mötena på Nord och Syd.

Till medlemsmötena i sal 200 gäller anmälan, så inte väggarna sprängs. Anmälan sker på telefon ank 34627. Det finns fler platser kvar till den 19/10.
Först till kvarn gäller.

Tommy Hansson
Gilla sidan:
Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994