Nättidningen som belyser polisernas vardag.
Blåljus - Logotype
Publicerat 2017-09-27 10:10

Ny kommunikationschef på Polisförbundet

Polisförbundet försöker trots sin ringa storlek jämfört med andra fackföreningar i Sverige hålla en hög profil i media. Det finns statistik som visar att det varit framgångsrikt. Nu lämnar Förbundets kommunikationschef Emma Nilsson jobbet för ett nytt uppdrag på KF, och ersätts av Jenny Engdahl Westbratt.

Så här presenteras det på Polisförbundet.se:

"Jenny Engdahl Westbratt är Polisförbundets nya kommunikationschef. Hon kommer närmast från kommunikationsbyrån Gullers Grupp men har innan dess arbetat som opinionschef på Lärarförbundet.

– Med Jenny som kommunikationschef får vi en mycket kompetent person som är väl insatt i fackförbundens verklighet. Hon har framgångsrikt drivit och ansvarat för opinions- och påverkansarbete i andra medlemsorganisationer. Hennes erfarenheter är välkomna när vi nu står inför en viktig avtalsrörelse och har ett valår framför oss, säger Polisförbundets ordförande Lena Nitz.

 

– Det känns roligt att få vara med i det viktiga arbetet för högre löner och bättre villkor för poliser som sliter varje dag för att göra Sverige tryggare. Med mina erfarenheter från bland annat Lärarförbundet vill jag tillsammans med bland annat ett vasst kommunikationsteam bidra till att hela Sveriges polis får förutsättningar för att göra ett ännu bättre jobb, säger Jenny Engdahl Westbratt."

 

Blåljus önskar Emma Nilsson lycka till med det nya uppdraget.

 

Vi ser fram mot ett fruktbart samarbete även med Förbundets nya kommunikationschef, och gläds särskilt åt att hon har erfarenheter från just Lärarförbundet.

Av dem har vi mycket att lära!


Hon blir ledare för ett starkt team så det kan nog bli bra.

  

Tommy Hansson

 
Gilla sidan:
Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994