Publicerat 2020-04-06 08:30

Polisförbundet ändrar i medlemsförmånerna

Sannolikt är ingen polis medlem i Polisförbundet för att få ta del av medlemsförmånerna. De ska snarast ses som lite grädde på moset, medlem blir man för att stärka polisens yrkesfrågor, öka polisyrkets status och få råd och stöd om det uppstår juridiska eller arbetsrättsliga problem i yrket. Ensam är inte stark, i sådana situationer.

Nu ändrar Polisförbundet i förmånspaketet, vilket ger nya möjligheter för en del medlemmar, medan andra kan uppleva negativa förändringar. Så här skriver Polisförbundet på hemsidan:

"Benify och Lifeplan utgår som förmån

Från den första juni upphör Polisförbundets förmånsportal med Benify och Lifeplan. Anledningen är att alltför få har använt förmånsportalen för att det ska motivera kostnaderna som Polisförbundet har betalat för tjänsten. 

 

Fram till den 1 juni kan du nyttja Benifys erbjudanden som tidigare och du hittar lösenordet bakom inloggning på vår webb.

 

Våra rabatter och förmåner

Du som är medlem i Polisförbundet får ta del av de rabatter och förmåner som ingår i ditt medlemskap. Där ingår försäkringar, förmånliga banktjänster och andra erbjudanden. Inte minst Polistidningen vet vi är en mycket uppskattad medlemstidning.

Kanske har du redan hört om våra senaste tillskott: tågresor med SJ och friskvård med Actic träningscenter – nya förmåner som vi tror kommer att uppskattas av många medlemmar.

 

Till dig som har Lifeplans pensionsrådgivning

Du som tecknat dig för Lifeplan kommer att få mejl från dem med mer information."

 

Blåljus har full förståelse att man måste väga förmåners värde mot nyttan av dessa, det är ju trots allt en del av medlemsavgiften som betalar.

 

Tommy Hansson

 

Gilla sidan:
TIPSA FRAGAwwwpolisforbundet.seLänk till Polistidningen


Krimkassan


Polisveteran
Polisveteranerna i Stockholms län


Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994