Publicerat 2020-12-16 10:30

Uttagsplaneraren en världsunik tjänst 

Går du i tankar om pension de närmaste åren och funderar på alla alternativ för hur du ska ta ut pensionen, "del av...?" eller "hela...?. MinPensions "Uttagsplaneraren" kan ge dig vägledning. I veckan tilldelades "Uttagsplaneraren" en hedrande andraplats vid CIO Awards i kategorin "Årets digitala projekt".
 

Uttagsplaneraren beta-lanseras på minPension för drygt ett år sedan och har sedan dess haft 191 000 unika besökare och 2,5 miljoner pensionsplaner har skapats.
 
Uttagsplaneraren är en världsunik tjänst som saknar motsvarighet i något annat land.
En stark framgångsfaktor är Sveriges förmåga att ena statens ambitioner med pensionsbranschens vilja att hjälpa sina kunder att göra kloka och välgenomtänkta val.


Länk till Uttagsplaneraren. på minPension.se


På hemsidan understryks att "uttagsplaneraren" fortfarande är under utveckling och saknar viss information och att det därför är viktigt att du kontaktar dina pensionsbolag för att få exakta pensionsbeslutsunderlag.

 

Fotnot: För 16:e året i rad delade IDG den 13 december 2020 ut CIO Awards. I kategorien "Årets digitala projekt" var det nya verktyget Uttagsplaneraren på minPension nominerad. Vinnare blev Telias projekt Crowd Insights

Tina Gustafsson
Gilla sidan:
TIPSA FRAGAwwwpolisforbundet.seLänk till Polistidningen


Krimkassan


Polisveteran
Polisveteranerna i Stockholms län


Dela
sidan:
Polisfacklig historik i Stockholms stad 1890-1994