jul kulor 2

Från oss alla till er alla!

Från oss alla till er alla!

Nu är Julen och Nyåret i antågande och för många av oss betyder det ledighet med nära och kära och förhoppningsvis tillsammande utifrån de rådande omständigheterna med pandemin.

Men för andra betyder det att jobba på som vanligt veckans alla dagar och dygnets alla timmar. Jag hoppas dock att ni får lite utrymme att fira och njuta av julstämningen mellan arbetspassen.

Jag vill här också passa på och tacka er alla för ert fantastiska jobb som ni utför och som för oss alla betyder att ni gör skillnad på riktigt.

Ett särskilt tack vill jag framföra till alla våra förtroendevalda, både fackliga och skyddsombud, var ni än är verksamma i vår organisation.

Det arbete Du utför i vardagen dvs fångar in, lyfter och driver viktiga frågor ... är ovärderligt!

Oavsett var du och jag verkar, arbetar vi med våra medlemmars intresse i främsta rummet. Ibland handlar det om mer ”övergripande” frågor (som lön och extrasatsningar och arbetstider; fasta listor och de allt oftare förekommande beredskapslistorna …) till att vara tillgänglig för att svara på enskilda medlemmars frågor eller att erbjuda juridiskt stöd när våra medlemmars tjänsteingripande ifrågasatts (rättshjälp).

Detta är bara en bråkdel av de frågor som vi tillsammans hanterar varje dag året runt - för Polisens och våra medlemmars bästa.

Allt detta arbete gör vi tillsammans!

Avslutningsvis vill jag bara säga ett stort Tack och tillönskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Ta vara på er där ute eller inne!

Stefan Eklund
Ordförande Polisförbundet i region Stockholm