jul kulor 2

Julen står för dörren...

Julen står för dörren...

Julen står snart för dörren och för många av oss likaså ett efterlängtat avbrott... Det finns ett särskilt skimmer över julen. Den kantas av fina berättelser och mysiga stunder med nära och kära. För många är julen en tid av förväntan, men också tyvärr av besvikelse.

Vi poliser jobbar årets alla dagar, dygnets alla timmar, redo att rycka ut och hjälpa – oavsett om det är jul eller nyår...
Därav en särskild hälsning till alla NI som jobbar dessa storhelger och tar hand om de människor som behöver vår hjälp allra mest:på jourerna, ingripandeverksamheterna, poliser på beredskap och många, många fler...

Innan det är dags för att sätta punkt för ytterligare ett händelserikt år vill vi också sända ett varmt tack för det gångna året till alla er förtroendevalda på alla nivåer inom Polisförbundet.
TACK för det genuina engagemang som ni visat under årets alla dagar, alla inspirerande möten, diskussioner & samarbete... som utvecklar oss alla och leder till bättre avtal/villkor för våra medlemmar.Vi har stött och mött många utmaningar & Vi har gjort det TILLSAMMANS!

Det är vår förhoppning att vi alla får fina helger och (oavsett hur/när) ges möjlighet att ladda batterierna inför nästa år.

God Jul och Gott Nytt År!
Förbundsstyrelsen region Stockholm