förmåner formaner pf polisförbundet medlem rabatt

Deals för medlemmar & boktips

Deals för medlemmar & boktips

Som medlem i Polisförbundet finns flera mycket förmånliga deals du kan ta del av ex: annandagsbio, träning på Nordic Wellness, konkurrenskraftiga villkor och räntor på bolån via våra samarbetsbanker... Blåljus tipsar också om några feel-good böcker att "relaxa till" kommande helger.

Rabatterna innehåller även ljudböcker (att lyssna/läsa) varför Blåljus tipsar om...

Genren: Gäng-relaterat

 • "Bror" - av Alex Khourie
  14-årige Husseins erfarenheter av att vara medlem i en kriminellt gäng/organisation i Stockholmsförorten Alby och hans kamp att hitta en väg "ut".
 • "Älskade bror" -  En rapport från gängvåldets Sverige av åklagare Lisa dos Santos, nominerad till Augustpriset 2023.
  Baserad på uppgifter från en förundersökning och beskriver bland annat den sköra relationen som råder mellan gängkriminella. Det började med ett mord på Årstabron...

Genren: "Feel good"

 • "Sista sommaren" - av Eleonore Holmgren.
  En varm och humoristisk berättelse om ett spontant möte mellan en ung man "på glid" och 86-åriga Britta. En varm, rörande, rolig och oväntad vänskap uppstår. En bok som bygger bryggor mellan generationer.
 • "De fenomenala fruntimren på Grand Hotell" av Ruth Kvarnström Jones 
  En berättelse från 1900-talets Stockholm en feel-goodroman som svepande tar upp både historiska förutsättningar för arbetare liksom många underbara både kvinnliga som manliga karaktärer med ett "jäkla anamma".

Läs mer om dina rabatter som medlem på Polisförbundets hemsida